Politiek nieuws


Plaatsing  
 
02-02-2010  

Bert Kozijn (PvdA) wethouderkandidaat af (upd)

 

ALMELO – Fractieleider Bert Kozijn ziet af van zijn kandidatuur als wethouder na de raadsverkiezing op 3 maart a.s. Ook wil hij geen fractievoorzitter meer zijn na de afgelopen tropenjaren, meldt TC Tubantia. Wel is Kozijn bereid om zitting te nemen in de gemeenteraad. Kozijn werd in de ledenvergadering van de PvdA afgeserveerd als tweede wethouderskandidaat achter lijsttrekker Mieke Kuik-Verweg ten faveure van zittend wethouder Theo Schouten.
Voor het bestuur van de PvdA afdeling Almelo kwam het besluit als een volledige verrassing. Wel zou Kozijn zijn besluit met lijsttrekker Mieke Kuik hebben besproken.

Nader nieuws: Bert Kozijn wordt locatiedirecteur van Lyceum De Grundel in Hengelo meldt TC Tubantia. Voorzitter Hendry Bosch (PvdA) is woedend omdat Kozijn het bestuur van de PvdA niet vooraf heeft ingelicht en kennelijk met een dubbele agenda heeft gewerkt.


< Geen tropenjaren meer voor Bert Kozijn in de Almelose gemeenteraad en ook geen puinruimen voor waar hij zelf mede verantwoordelijk is geweest als fractievoorzitter en coalitieleider.

Archief
Terug naar vorige pagina