Politiek nieuws


Plaatsing  
 
17-12-2008  

D66 mag geen vragen stellen gunnen advertentie

 

Fractievoorzitter Gerrit van Woudenbergh (VVD) vond dat Gerritsen die vragen niet mocht stellen vanwege belangenverstrengeling. Op de vraag welke belangenverstrengeling wilde van Woudenbergh geen antwoord geven. (De partner van partijgenoot en voorganger als D66 raadslid en ex- wethouder Huub Isendoorn werkt bij Typische bladen. Red.)
Fractievoorzitter Bert Kozijn (PvdA) vroeg een schorsing aan en hoorde tijdens de schorsing van het college dat het formele besluit tot gunning nog niet door B&W genomen was. Na hervatting van de vergadering vond Kozijn dan ook dat Gerritsen te voorbarig was met zijn vragen omdat het formele besluit nog niet genomen was. Gerritsen trok daarop de vragen in maar kondigde aan daar later opnieuw mee te komen.
De drie uitgevers hebben het besluit echter al meer dan een week geleden per post ontvangen. Niemand uit de raad vroeg zich hardop af hoe de burgers van Almelo er over denken. AlmeloNieuws heeft alle publieksreacties bij het artikel op internet van TC Tubantia maar eens gekopieerd. Krijgen de raadsleden toch een indruk hoe de bevolking er over denkt, of anders kunnen ze de omnibusenquete 2007 er nog eens op nakijken. En burgemeester Knip beloofde in het debat over wethouder Sjoers nog wel beterschap betreffende de communicatie richting de burgers. U als burger kunt uw mening ook rechtstreeks naar de gemeenteraad kenbaar maken via email: raadsgriffie@almelo.nl

Twenth ruiten drie, krijg ik hooguit 6x per jaar in de brievenbus. Almeloos weekblad 45x per jaar.
Almeloose - 15-12-2008 | 17:13

Zowel Twenth Ruiten Drie als Almelo's weekblad worden bij mij slechts sporadisch bezorgd.
Wel verwacht ik binnenkort de bezorger aan de deur voor een eindejaarsfooi, waarnaar hij/zij dit jaar dus kan fluiten, met als consequentie dat deze bladen nooit meer in mijn brievenbus zullen belanden.
Voor de Gemeentelijke informatie is er gelukkig nog het internet.
Jan-Bert de Vries
Jan-Bert de Vries - 15-12-2008 | 17:49

Tubantia, alsjeblieft, schrijf en vijzel ons beschadigde imago weer op, dan krijgt Wegener de Gemeentelijke advertentie voor drie jaar. Levert aardig wat tonnen euro's op. Dat qua cijfers de voorkeur bij een andere krant ligt, ach ja.... met dat bijltje hebben we eerder gehakt.
Erwin - 15-12-2008 | 19:32

Ben benieuwd welke samenzwerings-theorieën op dit artikel zullen volgen. Waarschijnlijk is Wethouder Sjoers stiekum DTP-er bij Ruiten Drie en wordt deze krant gedrukt op papier dat afkomstig is van de bomen die illegaal door Burgemeester Knip op terrein van Gerrit van Woudenbergh zijn gekapt. Oh ja, Jan Torny verdient zwart een zakcentje bij met het rondbrengen van de Ruiten Drie...

Is Zembla al gebeld Han?

Voordat iedereen weer gaat klagen en zeuren, uit de vele reacties in diverse media de afgelopen weken is mij gebleken dat er een bovengemiddeld aantal berichten afkomstig is van mensen die de nederlandse taal niet of nauwelijks beheersen. Zij hoeven zich dus absoluut niet druk te maken over de keuze van voor een medium door de gemeente en hoeven dus ook niet te reageren...
Tom V - 15-12-2008 | 21:12

Krijg dus nooit de Ruiten Drie zelfs niet na herhaaldelijk klagen via de site. En bij het Almelo's Weekblad is het woensdag 's morgens bellen en dezelfde middag nog in huis. Dat is nog eens service.
Mike - 15-12-2008 | 21:13

1 2 3 Volgende

Komt ervan als je de gemeente een beetje kritisch volgt, dat wil zeggen ook andere partijen aan het woord laat in je berichtgeving...
Twenth Ruiten3 hebben wij het hele jaar niet ontvangen, wij wonen in het centrum.
De redactie van TR3 is ook heel slecht bereikbaar en als je er een bericht naar stuurt doen ze er niets op uit.
Ben trouwens benieuwd of Typisch Almelo hier nu ook melding van maakt. Paar weken geleden melden ze (in Typisch ALmelo!!!) op de voorpagina dat Typisch Hengelo de gemeentelijke ad van Hengelo dus voortaan kreeg. Alsof dat ons in Almelo iets interesseert, maar het was natuurlijk een hint richting de gemeente, want TA hengelt al heel lang naar die advertentie, ze zetten deze niet voor niets op hun binnenpagina om de gemeente te teasen. Overigens is dat besluit in Hengelo ook heel dubieus, want Typisch Hengelo wordt ook heel slecht gedistribueerd.
Albert-Jan Rijnders - 15-12-2008 | 21:52

Hallo
Wij wonen op deRiet Ik heb het laatste jaar ook geen Ruiten Drie ontvangen,ik zou het een kwalijke zaak vinden als bepaalde informatie ons niet meer bereikt
Irma - 16-12-2008 | 08:30

waarom in de twenth ruiten drie?gaan die centen naar enschede..... lekker weer waarom niet de typisch en almeloos weekblad beiden de adv. gunnen dan houd je het geld ook nog eens in ALMELO erg jammer....
willem - 16-12-2008 | 08:31

Jammer dat Twenth Ruiten Drie bij mij al lange tijd niet bezorgd wordt en je krijgt geen reaktie als je daarover een mail stuurd.
Trudie - 16-12-2008 | 10:09

Welkom in 2008 allemaal. De advertentie is elke week van zowel de Geleraaf als de site van de gemeente te downloaden en zo te zien hebben jullie allemaal genoeg tijd om dat even te doen.
Marcel - 16-12-2008 | 16:47

Vorige 1 2 3 Volgende

TOM V SLAAP.........ZACHT
joop - 16-12-2008 | 21:53

Belachelijk!. Ruiten drie lees ik ten eerste nooit! Wat staat daar nou in???? Ten tweede heel vaak niet bezorgd!
Wat goed is, hoeft toch niet veranderd te worden!
En laten we het helemaal niet over de selektiecriteria hebben!

Nogmaals belachelijk!

Ellen E.

Ellen - 17-12-2008 | 10:41

Nou ja, wie leest nou Ruiten drie? Kan de gemeente net zo goed het geld in de portemonnee houden.
Carel - 17-12-2008 | 10:41

Ruiten drie, ontvang wij sporadische, Almelo's weekblad elke week !!!
Almelo's nieuws hoort toch in het ALMELO'S WEEKBLAD ?!?!

wij 5 - 17-12-2008 | 13:37

nou leuk is dat, betekent 5 tot 10 x per jaar het gemeentenieuws lezen. Heb zojuist via het contactformulier op de site van de gemeente almelo hierover een berichtje gestuurd. Als nu iedereen dat gaat doen?
Anja Tuller - 17-12-2008 | 17:38

 

Archief
Terug naar vorige pagina