Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
24-02-2011  

Beauty Bessima verwendag voor ZGT Almelo

 

ENSCHEDE/ALMELO - Beauty Instituut Bessima, van de Volksparksingel 2 te 7513 CT Enschede wil, in het kader van de vele zorgen die de afdeling radiotherapie van het Twenteborg ziekenhuis te Almelo aan de patiënten geeft, woensdag 2 maart 2011 een verwenmiddag verzorgen voor de patiënten van de afdeling in het ZGT Almelo.
Beauty Instituut Bessima wenst hiermee een traditie in ere te houden, om jaarlijks één of meerdere activiteiten te organiseren om de medemens op een aangename en verrassende wijze te verwennen. Dit jaar zal deze dag voor de vierde keer plaatsvinden.

Volgens Beauty Instituut Bessima verdienen de patiënten deze extra aandacht omdat te vaak wordt vergeten hoe belangrijk het is om een goede gezondheid te hebben en te houden. Het is dan fijn om te weten dat mensen zich positief en gemotiveerd willen inzetten voor de zieke medemens. Door op 2 maart 2011 eens op een andere wijze met patiënt en zorgverleners om te gaan, wil Instituut Bessima iedereen die een intensieve behandeling achter de rug heeft, zoals chemo of bestraling, op een fijne en aangename wijze een hart onder de riem steken.

Archief
Terug naar vorige pagina