Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
30-05-2009  

Stevie Hartmann is Miss Overijssel 2009

 

HARDENBERG - De 18-jarige Stevie Hartmann uit Hengelo is vanavond tijdens een live-uitzending van TV Oost gekozen tot Miss Overijssel 2009. Stevie was één van de twaalf Missen die tijdens de finale in het tot galazaal omgetoverde Podium Hardenberg streden om de felbegeerde titel. Runner-up werd de 18-jarige Shanna Julia Moes uit Oldenzaal. De spanning was te snijden tijdens de groots opgezette ontknoping van Miss Overijssel 2009, die werd gepresenteerd door Carrie ten Napel en Kim Kötter.
De avond begon met een ludieke entree van de twaalf missen, die onder begeleiding van stoere bodyguards naar binnen werden geleid. Na twee presentatieronden bleven uiteindelijk vijf missen over. Vanaf dat moment mocht het publiek niet meer per SMS een stem uitbrengen en was het woord uitsluitend nog aan de jury. Nadat juryvoorzitter Maikel Assink de uitslag bekend had gemaakt, kon Stevie onder luide toejuichingen tot Miss Overijssel worden gekroond.
De afgelopen weken was elke vrijdag op TV Oost te zien hoe de kandidaat-missen afvalrondes, survivaltrainingen, stoomcursussen etiquette en andere beproevingen doorstonden. De afgelopen week kon het publiek per SMS of telefonisch een stem uitbrengen op de overgebleven twaalf kandidates. De jury van Miss Overijssel 2009 bestond uit kapper Maikel Assink, fotograaf Willem van Walderveen, visagist Marloes Bekker, personal coach Henk Cretier en professioneel danser Nick Baartman.

Fotoreportage (27 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina