Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
12-03-2016  

NIJWA Trucks in Borne nu ook officieel geopend

 

BORNE – Al in december werd de nieuwe vestiging van NIJWA Trucks Hengelo in gebruik genomen. De toevoeging Hengelo lijkt ingegeven door de grotere naamsbekendheid vergeleken met Borne op wiens grond aan De Vormerij het truckservicecenter van NIJWA formeel is gevestigd. De officiële opening liet echter nog op zich wachten tot vrijdag jl. en zaterdag was er een Open Dag om de nieuwe Volvo Trucks en Renault bedrijfswagens te bekijken.
Op 2,6 ha grond realiseerde NIJWA Trucks veertien werkstraten en een magazijn voor onderhoud, een showroom met verkoop van nieuwe en gebruikte trucks en kantoren voor de lease-activiteiten van trucks door NIJWA. Ruimte voor uitbreiding is er ook want het Rijssense concern nam tevens optie op nog eens 1,3 ha.
Formeel volgens Twents/provinciale  afspraken zou een dergelijke grote vestiging zijn aangewezen op het XL Businesspark Twente, maar door handig de grote verkoop in drie kavels op te splitsen om deze te verkopen aan even zoveel aparte BV’s van NIJWA, werden die afspraken omzeild.
Met de nieuwe truck-vestiging van NIJWA aan De Vormerij in Borne zijn de oudere vestigingen in Enschede, Hengelo en Oldenzaal vervallen.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina