Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
20-10-2015  

ZGT introduceert de Zorgwekker 2016

 

ALMELO/HENGELO – De ZGT-ziekenhuizen in Almelo en Hengelo introduceren de Zorgwekker als informatiebron over de zorgverzekering. Op de website wordt informatie gegeven over welk deel van benodigde zorg wel verzekerd is en welk deel men mogelijk zelf moet betalen. Ook geeft ZGT inzicht in de onderhandelingsresultaten met zorgverzekeraars, zodat u beter een keuze kunt maken bij welke zorgverzekeraar u zich wilt verzekeren. Via de Zorgwekker krijgt u ook antwoord op veel gestelde vragen.

"ZGT informeert als gastvrij ziekenhuis zorgconsumenten duidelijk en transparant over de zorgkosten van de ziekenhuiszorg. En over belangrijke informatie over de zorgverzekering", aldus Meindert Schmidt, voorzitter Raad van Bestuur ZGT

Blijf gratis op de hoogte met de ZGT Zorgwekker
Op 19 november 2015 moeten alle zorgverzekeraars de premies voor hun verzekeringen bekend gemaakt hebben. En ook met wie de zorgverzekeraars een contract hebben en denken te gaan afsluiten. Op deze manier maken de zorgverzekeraars bekend bij welke zorgverleners zij in 2016 zorg vergoeden en wat er precies allemaal wordt vergoed. Wilt u gratis alerts bij belangrijke deadlines en de ontwikkelingen op de voet volgen? Of weten met welke zorgverzekeraars ZGT een contract heeft afgesloten en allerlei tips? Dan kunt u zich abonneren op de ZGT Zorgwekker. Zo blijft u gratis op de hoogte van het laatste nieuws.

Archief
Terug naar vorige pagina