Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
17-04-2015  

Inloopavond over werk aan N746 Almelo-Tubbergen

 

TUBBERGEN - De provincie Overijssel organiseert op dinsdag 28 april een inloopavond over de werkzaamheden aan de provinciale weg N746 Almelo-Tubbergen. De inloopavond vindt plaats van 18.00-20.00 uur in de horecalocatie Kampkuiper, Almeloseweg 113 in Harbrinkhoek. Vertegenwoordigers van de provincie Overijssel, gemeente Tubbergen (Noaberkracht) en de aannemer zijn dan aanwezig om een toelichting op de werkzaamheden, de fasering en de omleidingroutes te geven en om vragen te beantwoorden.

Werkzaamheden
De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat iedereen zich gemakkelijk, veilig en vlot kan verplaatsen. Daarom werkt de provincie op veel plaatsen aan de verbetering van de wegen. Een van deze wegen is de N746 Almelo-Tubbergen, Noordegraafsingel en Almeloseweg in de gemeente Tubbergen. De werkzaamheden betreffen het aanbrengen van nieuw asfalt en markeringen op de hoofdrijbaan. Tevens wordt er extra bermverharding langs delen van de hoofdrijbaan aangebracht.

Planning
De provincie start woensdagochtend 6 mei a.s. met het in twee fasen uitvoeren van groot onderhoud aan de N746. De werkzaamheden zijn vrijdag 5 juni aan het eind van de dag gereed. De fasen betreffen:
• Noordegraafsingel -> traject kruising met de N349 t/m rotonde met de Almeloseweg/Hagweg;
• Almeloseweg -> traject rotonde met de Almeloseweg/Hagweg tot de kruising met de N343.

Afsluiting en omleidingen
Het traject Noordegraafsingel (inclusief rotonde) wordt één week afgesloten. Het traject Almeloseweg wordt drie weken afgesloten. Het is nog niet bekend met welke fase de aannemer als eerste start.
Gedurende de werkzaamheden is de desbetreffende fase afgesloten voor doorgaand verkeer en geldt er een wegomleiding. Voor aanwonenden en aangrenzende bedrijven worden door de aannemer afspraken gemaakt over de bereikbaarheid. Voetgangers en fietsers blijven toegang houden tot een afgesloten fase, dit geldt ook voor spoedritten van hulpdiensten.
De omleiding voor doorgaand verkeer is via de N343 (Fleringen)–N349 (Albergen) (v.v.). Alle omleidingen worden met borden aangegeven en zijn ook te zien op: www.bereikbaar.overijssel.nl

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina