Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
22-01-2015  

De Buijtenbrink in Vriezenveen nadert oplevering

 

VRIEZENVEEN - De toekomstige bewoners van de Buijtenbrink in Vriezenveen zijn vol verwachting over de naderende oplevering van hun woning. “Het wordt prachtig,” zegt Joost Fokke, een van de toekomstige bewoners, “ik heb de stopcontacten zelfs al afgetekend”.

In 2013 vroeg de gemeente aan Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen het CPO-project De Buijtenbrink te ontwikkelen en te realiseren op de voormalige school- en gymzaallocatie aan het Westeinde in Vriezenveen. Het plan omvat twee rijen van drie woningen en twee twee-onder-eenkapwoningen.
De bouw van deze karakteristieke woningen op ruime kavels vordert voorspoedig. Het is de bedoeling de woningen medio maart op te leveren. De bewoners zien ernaar uit.

Volgens het Leef!WEL-Wonenconcept van Ter Steege worden zeer complete en betaalbare woningen gebouwd met een hoog afwerkingsniveau. De woningen zijn energiezuinig en gebouwd met onderhoudsarme materialen zoals kunststof kozijnen. De rijenwoningen zijn inmiddels verkocht. Voor de tweekappers op ruime kavels is de nodige belangstelling, maar er zijn nog enkele woningen te koop.

Het belangrijkste kenmerk van het Leef!WEL-concept is dat de woningen worden gerealiseerd volgens de woonwensen van de koper. De basis is flexibel qua indeling en bij wensen ten aanzien van daglicht of afbouw. De woningen worden uitgevoerd met een complete keuken met inbouwapparatuur als een combimagnetron, vaatwasser, kookplaat, afzuigschouw en koelkast. Badkamer en toilet worden voorzien van luxe tegelwerk en sanitair als een hangtoilet, een glazen douchecabine en een complete wastafel van het merk Villeroy & Boch. De begane grond heeft vloerverwarming.

< Foto: Joost Fokke

Archief
Terug naar vorige pagina