Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
02-04-2014  

Bolk Transport koopt nieuwe opleggers

 

ALMELO – Bolk Transport is een van de Twentse ondernemingen die voortdurend aan de weg timmert en de lobby voor het transportwezen centraal stelt in Haagse kringen. Het verbreden van de A1, het verbeteren van het ‘karrespoor’ Almelo-Zwolle, het verdiepen van de Twentekanalen en capaciteitsverhoging van de sluis bij Delden zijn zo van die zaken waar president-commissaris Henk Bolk zich voor inzet.
Daar horen volgens Bolk nuttige zakenreisjes bij, want de belangen van de Twentse transportsector met bedrijven als Bolk Transport Almelo, Nijhof & Wassink Rijssen en de Container Terminal Twente Hengelo en andere Twentse collega’s zijn groot.
Maandag werd dus rond gekeken bij CTT in Hengelo en bij Krone Trailerbouw in Werlte (D) waar een een aantal nieuwe opleggers voor Bolk Transport werden opgeleverd. Het gezelschap met o.a. staatssecretaris Fred Teeven, oud- staatssecretaris Frans Weekers, transport & verkeersveiligheid deskundige Koos Spee, Bolk-commissaris Theo Tangelder (ex- Rabo) en collega-ondernemer Freddy Nijhof toog onder aanvoering van Henk Bolk vervolgens ook nog naar Papenburg aan de Ems (D) waar de Meyer werf ’s werelds grootste cruiseschepen bouwt. Uiteraard weet Henk Bolk ter afsluiting dan ook nog wel een adresje (in Meppen (D)) waar men ouderwets heerlijk kan dineren.

Fotoreportage (18 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina