Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
16-08-2013  

BOVI maakt doorstart en centraliseert in Lemmer

 

TUBBERGEN – Scheepsinrichter en interieurbouwer BOVI, met vestigingen in Tubbergen en Lemmer, maakt een doorstart. Curator Leferink maakte bekend dat een groep investeerders BOVI overneemt onder aanvoering van het Groninger TurnNext B.V. dat zich vooral richt op bedrijven in moeilijke omstandigheden, met als doel deze gezond te maken en weer in de markt te zetten.
De productie van scheepsinrichtingen in Tubbergen aan de Boskampstraat wordt binnenkort hervat maar verdwijnt wel op korte termijn naar de vestiging in Lemmer waar BOVI over voldoende faciliteiten beschikt, inclusief een aanlegsteiger waar meerdere schepen kunnen afmeren voor onderhoud, montage en afwerking. De vestiging in Lemmer is al weer opgestart. BOVI maakt en verzorgt complete inrichtingen inclusief stoffering voor onder andere riviercruise schepen, zeegaande schepen (met name in de offshore markt) en marineschepen.
Het bedrijf werd in 1946 als familiebedrijf opgericht in Tubbergen en maakte in de beginjaren vooral stalen opklapbedden. Een product dat ook heden ten dage nog in het assortiment zit.

Archief
Terug naar vorige pagina