Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
24-05-2012  

Twentse expediteurs naar Europees Parlement


v.l.n.r.: Theo Tangelder (Commissaris Bolk Transport BV), Willem van den Heuvel (Commissaris Bolk Transport BV), Henk Bolk (Bolk Transport BV), Hans van Baalen (Europarlemantariƫr VVD), Herman Nijhof (Nijhof Wassink Rijssen), Herman Schmidt (Schmidt Bouwmachines) en Koen van Ramshorst (beleidsmedewerker EP-VVD)
 

STRAATSBURG – Een aantal Twentse expediteurs waren dinsdag te gast bij Europarlementariër Hans van Baalen (VVD) en beleidsadviseur Koen van Ramshorst in het Europees parlement te Straatsburg.
Zij woonden o.a. een zitting bij van het EP en de stemming van een motie van afkeuring over de Oekraïne t.a.v. de gevangenhouding van voormalig eerste minister Joelia Timosjenko. Het EP besprak tevens mogelijke strafmaatregelen tegen de Oekraïne.
Naast het bijwonen van een vergadering van het EP werd het parlememtsgebouw bezichtigd dat is vernoemd naar wijlen de Britse staatsman Winston Churchill en werd er tevens gedineerd. De Twentse expediteurs voerden eveneens werkgesprekken met Europese parlementariërs die waren uitgenodigd door Hans van Baalen om van de ondernemers zelf te horen tegen welke problemen men in de praktijk aanloopt bij transporten door Europa.
Woensdag volgde nog een werkbezoek bij Mercedes in Stuttgart na overnacht te hebben in Hotel Bareiss in het Duitse Schwarzwald. ‘Ook dat is al een beleving op zich en een echte aanrader voor iemand die iets bijzonders wil meemaken op hotelgebied’, meldt transporteur Henk Bolk aan AlmeloNieuws.nl en die naar eigen zeggen terug kijkt op een bijzonder nuttige reis. Met Hans van Baalen heeft Bolk afgesproken dat deze binnenkort een tegenbezoek brengt tijdens de beroemde Haringparty bij Bolk Transport in Almelo.

Kijk hier naar het bericht van Europarlementariër Hans van Baalen

Fotoreportage (8 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina