Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
08-05-2012  

Dodelijk ongeval op Uelserweg Tubbergen


Foto: Ger Huiskens
 

TUBBERGEN - Op de Uelserweg heeft maandag 7 mei omstreeks 22.30 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De drie inzittenden, een 24-jarige en twee 25-jarige mannen, allen uit Tubbergen, raakten gewond. De 24-jarige man is later in het ziekenhuis overleden.

Omstreeks 22.30 uur reed een auto, bestuurd door één van de 25-jarigen, over de Uelserweg. Tussen de Denekamperweg en de Haarboersweg kwam de auto in de berm terecht en raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt. De auto reed tegen een heg, botste tegen een boom en sloeg over de kop. De 24-jarige man is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht, waar hij even later overleed. De twee 25-jarige mannen zijn ter controle per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De bestuurder was niet onder invloed van alcohol. Het team Verkeersongevallen Analyse van Politie Twente doet onderzoek naar de toedracht.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van het ongeval is. Een getuige verklaarde dat de auto moest uitwijken voor een tegenligger. Dit zou een kleine auto zijn, met Duits kenteken, beginnend met NOH. De politie wil dan ook graag in contact komen met mensen die iets van het ongeval hebben gezien en is vooral op zoek naar de bestuurder van de mogelijk tegemoetkomende auto. Wellicht heeft hij/zij meer informatie die voor het onderzoek naar de toedracht van belang zou kunnen zijn. Contact opnemen kan via het algemene telefoonnummer van Politie Twente, team Tubbergen, 0900-8844.
(2012046148)

Archief
Terug naar vorige pagina