Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
26-06-2011  

Sport en feest gaan samen tijdens ponydagen

 

ALMELO – Ondanks de wat mindere weersomstandigheden zijn de eerste twee ponydagen van de Almelose Ruiterdagen in goede sfeer verlopen. Over publieke belangstelling viel niet te klagen en soms stroomde de feesttent overvol als pluvius zich iets teveel deed gelden. Desondanks gingen de sportieve prestaties volop door en was de wedstrijdbodem in uitstekende conditie.
Zaterdagavond was er volop tijd voor ontspanning en trad Francesco Avollone op om daarna ook plaats te nemen in de jury voor de Playbackshow waar de ’kids’ zich vol overgave instortten. De overwinning ging naar Boogie Woogie Wonderland die een super act op de planken lieten zien, waarna Francesco Avolon het tweede deel van zijn optreden afwerkte.
Het ‘kids’ ruiterbal werd tot laat in de avond voortgezet met de drive in show van Exess.
Op deze zondag valt er nog eerst te genieten van de ponyfinales in de dressuur en springen, de Kür op muziek en de Little Trial Jumping (derby). De toegang is gratis.
De ombouw voor de paardendagen begint op maandag en kunnen de deelnemers al met oefenspringen beginnen om aan de nieuwe ambiance te wennen en om t/m zondag 3 juli het beste beentje voor te kunnen zetten.

Archief
Terug naar vorige pagina