Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
18-06-2011  

Genieten tijdens winderig Pleinconcert

 

ALMELO – Het Pleinconcert op de Koornmarkt kwam wat langzaam op gang, maar het publiek kwam uiteindelijk toch massaal opzetten ondanks de wisselende weersomstandigheden. Wel moest nog een buitje worden getrotseerd, maar een kniesoor die daar op let. De honderden toeschouwers hebben kunnen genieten van o.a. Jan Vayne die een dubbelrol had en musiceerde met de met de winnaars van Jong Muziektalent Twente: violist Hrayr ter Sarysyan, gitarist Lorijn von Piekartz en zangeres Maaike Vos. Voordien begeleidde Jan Vayne al het kinderkoor Kunst in de Wijk met medewerking van de muziekvereniging Apollo uit De Wijk o.l.v. Lute Hoekstra. Voordien had de Big Basement Band o.l.v. Frank van Nus al het spits afgebeten.
Het Harpensemble van de Muziekschool Twente liet een aantal aardige composities horen en de Limburgse liedjesschrijver Gé Reinders trad nog eens op met het kinderkoor Kumst in de Wijk.
Het optreden van de gezamenlijke Almelose jeugdorkesten werd van het avondprogramma verschoven aansluitend op het middagprogramma zodat iedereen voldoende tijd had om fris en droog naar het avondconcert te luisteren van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht o.l.v. Jos Pommer. Dat nu ging uiteindelijk mis want de dapperen moesten een flinke strortbui doorstaan.

Fotoreportage Jan Bril en Coen Mulder
(Klik hier voor alle foto's van Jan en hier voor alle foto's van Coen)

Fotoreportage (92 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina