Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
22-04-2011  

Herakids zoeken paaseieren in Polman Stadion

 

ALMELO – Het Herakids Kinderfeest in het supporterskavee Hart voor Heracles stond in het teken van Pasen. Mascotte Bultje had de eieren zo goed verstopt in het stadion dat hij ze zelf niet meer terug kon vinden. De jonge Herakids werden echter geassisteerd door Mark Looms, Antoine van der Linden, Tim Breukers en Mike te Wierik en zochten in drie teams naar de rode, gele en groene eieren. Team Rood was als eerste terug met de twaalf eieren en de teamleden wonnen hierdoor een Bultje-knuffel.
Nadat alle teams hun eieren gevonden hadden was het tijd voor het versieren van de Paastak. De Bloemenschuur had stokken en palm bezorgd en Bakkerij Deterd de paashaantjes. De Herakids verfden de stokken en versierden deze met het groen, ballonnen en linten. De gevonden eieren werden geschilderd en sommigen kregen zelfs nog een plekje in de Paastak.
Na afloop gingen de Herakids met hun creaties op de foto en bekeken ze de training van Heracles Almelo.

Het Herakids Kinderfeest werd mede mogelijk gemaakt door C1000, De Bloemenschuur en Bakkerij Deterd. Jonger dan 12 jaar en ook graag een feestje vieren met de spelers van Heracles Almelo? Word dan lid van de Herakids, de leukste kidsclub van Nederland! Voor slechts € 15,00 ben jij dit seizoen en het hele volgende seizoen lid van de Herakids. Kijk op www.heracles.nl voor meer informatie.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina