Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
11-04-2011  

Ondertekening integratiepact in het Stadhuis

 

ALMELO - De komst van de Turkse delegatie uit partnerstad Denizli is ook een goede gelegenheid om KleurRijk Almelo meer onder de aandacht te brengen. Veel inwoners, organisaties en gemeentelijke afdelingen hebben bijgedragen aan het ontwikkelen van de integratievisie. Vandaar dat maandag in het Almelose stadhuis het integratiepact werd getekend als belangrijke mijlpaal van Kleurrijk Almelo.
Organisaties zoals het ROC van Twente, Soweco, Friso, VluchtelingenWerk en de gemeente Almelo ondertekenen het pact. Samen met de gemeente Almelo gaan zij werken aan vergroting van de integratie en inter- culturalisatie in Almelo.
Als onderdeel van Kleurrijk Almelo geeft Hans Kaldenbach woensdag 13 april om 20.00 uur een interactieve workshop over cultuurverschillen. Hans Kaldenbach is schrijver van populaire boeken als de A is van Amalia, die is allochtoon en Rare jongens die Nederlanders. Hij geeft onder andere trainingen aan politiemensen, toezichthouders en docenten. Aanmelden hiervoor bij e.houpst@almelo.nl  

Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (10 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina