Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
22-12-2010  

Kerstactie voor 'Kans voor een Kind'

 

ALMELO – Op het Amaliaplein begon vandaag de kerstmarkt t.b.v. de stichting ‘Kans voor een Kind’. Op het plein een Glazen Huis waarin discjockey’s verzoeknummers draaien tegen betaling van een vrije gift. Tussen 12.00 uur en 18.00 uur worden die live uitgezonden via Radio Almelo. Ook bedrijven kunnen hun arbeidsvitaminen indienen via de website www.kerstmarktalmelo.nl om deze te laten draaien. Op de website vindt u ook het gehele programma.
‘S avonds zijn er belangeloze optredens van artiesten. Donderdagavond waren dat Michel Exel en Patty Warman. Ook staan er kraampjes waarvan de verkoop ten goede komt aan goede doelen. Zo staat er o.a. een kraam met supportersartikelen van Heracles t.b.v. Kans voor een Kind, geeft de stichting informatie over haar doelstelling en vindt er vrijdagmiddag een verloting plaats met gesigneerde shirts, ballen en schoenen die door spelers van Heracles ter beschikking zijn gesteld. Voorzitter Jan Smit van Heracles Almelo verricht tussen 14.00 uur en 15.00 uur de verloting en maakt de totale opbrengst van de kerstmarkt bekend.
‘Glühwein, Bratwurst und Bier’ wordt door de gezamenlijke horeca aan het plein verkocht en ook daarvan gaat de opbrengst naar de stichting ‘Kans voor een Kind’. Verder liften de Wilde Ganzen mee met een project voor Kenia.
Dus allen op naar het Amaliaplein en breng de kerstgedachte in praktijk.

Fotoreportage: Jan Bril
Kijk hier voor alle foto's

Fotoreportage (25 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina