Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
12-12-2010  

Dode vrouw in woning aangetroffen

 

ALMELO - Politie Twente heeft vanavond rond 21.30 uur een 22-jarige man uit Almelo aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 23-jarige Nathalie Weinreder uit Almelo.
Eerder op de dag rond 14.00 uur trof de politie het levenloze lichaam van de vrouw aan, in een woning aan de Brederostraat in Almelo. De politie Twente is direct een onderzoek gestart. Er wordt forensisch onderzoek gedaan in en om de woning en is een buurtonderzoek gestart. De politie onderzoekt tevens de doodsoorzaak is en of er sprake is van een misdrijf.
Er is een Team Grootschalig Opsporing ingesteld dat bestaat uit ongeveer 20 mensen. De politie heeft de omgeving afgezet voor een uitgebreid onderzoek.
Het slachtoffer was moeder van een 2-jarig meisje. De vermoorde vrouw werd door haar ouders gevonden. Zij waren gewaarschuwd door buren die het kindje van Nathalie onophoudelijk hadden horen huilen. Volgens meerdere buurtbewoners had Nathalie relatieproblemen met haar ex-vriend. Het is nog niet bekend of de 22-jarige man deze ex-vriend is.

Eind oktober werd in een straat verderop de vermoordde Eric ‘Buks’ Holland aangetroffen.
Nadere mededelingen worden door de politie nog niet gedaan.

Fotoreportage: Jan Bril
Zie ook de video op RTV Oost.

Fotoreportage (15 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina