Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
14-11-2010  

Pyromanen slaan opnieuw toe bij huizen en VW

 

ALMELO – Ruim een week was er rust op het pyromanenfront maar zaterdagavond en in de nacht op zondag moest de brandweer drie keer uitrukken. De eerste melding was een brand in de Ossenkoppelerhoek in de G.T. Rietveldstraat omstreeks 20.00 uur en blijkt er brand te zijn in het dakbeschot en de spouwmuur. De brandweer was hier uren bezig om de vuurhaard te bereiken. Enkele uren later in de nacht rond 02.40 uur moet de brandweer opnieuw naar de G.T. Rietveldstraat en is er een soortgelijke brand twee huizen verderop.
Ruim een uur later om 03.45 uur wordt de brandweer gealarmeerd voor rookontwikkeling in een VW kever die stond geparkeerd onder een carport in een ‘brandgang’ aan de Rietstraat naast de al maanden braak liggende restanten van een vroegere supermarkt.

In alle gevallen wordt brandstichting niet uitgesloten en worden de branden meegenomen in het onderzoek van het speciaal geformeerde Tamalateam van de Politie Twente. Tips die kunnen leiden top oplossing zijn welkom via tel. 0900-8844 of anoniem via tel. 0800-7000.

Fotoreportages: Patrick Weegink
Brand 1 // Brand 2 // Brand 3

Archief
Terug naar vorige pagina