Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
05-11-2010  

Doeldagen VMBO Het Noordik groot succes

 

ALMELO - ‘Je kunt bij Het Noordik veel bereiken en wij willen je daarbij helpen. Maar je moet je er zelf ook voor willen inzetten!’. Dat was donderdag en vrijdag de boodschap tijdens de Doeldagen op VMBO Het Noordik aan de Catharina van Renneslaan.
De Doedagen van Het Noordik, waarbij groepen 8 van de basisscholen sinds een aantal jaren sfeer kunnen proeven, werden dit jaar omgedoopt tot Doeldagen. Dit om nog eens extra te benadrukken, dat deze vmbo-locatie van Het Noordik alles doet om leerlingen te helpen bij het behalen van hun uiteindelijke doel.

Moed
Leerlingen werden in stijl welkom geheten door heuse piccolo’s en werden in een korte theateract geconfronteerd met een raadselachtig Noordiktalent. Talent zit overal, luidde de boodschap. Na een schuchtere start schraapten meerdere basisschoolleerlingen al hun moed bij elkaar, klommen op het podium en showden hun eigen talent.

Circusact
<< Derde en vierdeklassers van Sport, Dienstverlening en Veiligheid gaven eerder deze week een wervelende circusshow weg aan leerlingen van groep 8 van de Compaan met als titel ‘Noordik 's got talent Circus’. Zij gaven ook tijdens de Doeldagen nog eens acte de présence.

De deelnemende basisscholen kijken terug op een leuke en creatieve kennismaking met VMBO Het Noordik.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina