Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
29-09-2010  

Bloembakken Hanzelaan ontnemen zicht

 

De plantenbakken zijn destijds betaald met de wijkwaardebonnen. Het was de bedoeling dat deze de ontsierende middengeleiders zouden opvrolijken met groen en bloeiende planten. Wat er kwam waren grote bakken die slechts op een paar brede middengeleiders konden worden neergezet. Beloofd werd dat de bakken zouden worden vervangen door kleinere. Maar na maanden van getouwtrek, lijkt er geen zicht op een oplossing en duurt de onveilige situatie voort.

Hetzelfde lijkt zich af te spelen met de evaluatie van de Hanzelaan. Ook hier vraagt de verkeerscommissie en de bewonersvereniging van woonwijk De Hofkamp om de beloofde evaluatie. Maar telkens opnieuw wordt deze evaluatie uitgesteld. Inmiddels is al ruim een half jaar verstreken.

Leden van de verkeerscommissie woonwijk De Hofkamp: “Mocht het te lang duren met de plantenbakken dan zien wij ons bijna genoodzaakt zelf de heggenschaar ter hand te nemen. Maar natuurlijk hopen wij dat dit niet hoeft te gebeuren. Daar zijn de bakken te mooi voor en op een andere plaats komen deze zeker beter tot hun recht. En als de gemeente geen initiatief neemt voor de evaluatie van de Hanzelaan dan zullen wij dit zelf organiseren. Hoewel wij ook in dit geval niet kunnen voorstellen dat de gemeente de gemaakte afspraak niet na komt. “
 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina