Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
29-09-2010  

Leus start met bouw Carwash De Velden

 

Voor de naastgelegen voormalige gebouwen van machinefabriek Brugman is inmiddels een bouwvergunning aangevraagd voor de realisatie van de ‘Talentenfabriek’, een gemeentelijke cultuurtempel voor startende en ervaren muziekanten met oefenruimtes, opnamestudio’s en een concertpodiumplaats met een bezoekerscapaciteit van 350 personen. Na de aanbesteding en het verlenen van de bouwvergunning wordt direct begonnen met de verbouwing van het voormalige Brugmanpand.

Ter Steege Vastgoed uit Rijssen is tevreden over de voortgang van de ontwikkeling van bedrijventerrein De Velden. ‘Ondanks de recessie is de eerste dertig procent van de kavels op dit terrein reeds verkocht. Met meerdere partijen worden momenteel optiegesprekken gevoerd over de aankoop van een kavel,’ zegt woordvoerder Erwin Tijhuis van Ter Steege Vastgoed.
Naast bouwkavels biedt Ter Steege Vastgoed ook kant-en-klare kantoor- en bedrijfsgebouwen aan, alsmede vijf woon-/werk eenheden.
Kamphuis Makelaars te Almelo en DTZ Zadelhoff te Enschede zijn de bemiddelende makelaars waar u terecht kunt voor meer informatie. Ook staat er informatie op de speciale website over het te ontwikkelen bedrijventerrein De Velden.
 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina