Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
22-09-2010  

Containerbrand Goossenmaat, getuigen gezocht

 

ALMELO - Woensdagmorgen 22 september omstreeks 08.00 uur kreeg de politie melding dat op de Wondedwarsstraat in Almelo een vuilcontainer in brand stond. Ook was een brandkraan-aanwijsplaatje in brand gestoken. Een getuige meldde dat zij even voor 08.00 uur een persoon zag weglopen over de Wondedwarsstraat, voorbij het Wondedwarscomplex, in de richting van de Peppelstraat. De getuige gaf het volgende signalement op van deze persoon:

• De persoon droeg een halflange of een ¾ -kwart jas, kleur lichtgroen (legergroen) en droeg op zijn/haar hoofd een capuchon in dezelfde kleur als de jas.
• Lichtkleurige broek
Enige tijd later bleek dat ook op verschillende plekken in de Prinsenkampsweg en de Goossenmaatsweg kleine brandjes hadden plaatsgevonden. Gezien het tijdstip is het goed mogelijk dat meerdere mensen deze persoon hebben gezien, of die tussen 07.00 en 09.15 uur iets ongewoons of opvallends hebben gezien. Zij worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook deze branden mee in het lopende onderzoek.

Archief
Terug naar vorige pagina