Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
13-09-2010  

Verdachten autobranden op YouTube


Autobranden Schoolstraat - foto: weegink.nl
 

ALMELO - Van de mogelijke dader(s) van een autobrand op vrijdag 3 september rond 2.00 uur aan de Nieuwstraat- Schoolstraat in Almelo heeft de politie beelden. Deze beelden staan op YouTube. Politie verzoekt getuigen die de personen op de beelden (her)kennen zich te melden via 0800-8844 of via Meldt Misdaad Anoniem 0800-7000.
Vanmiddag, maandag 13 september 2010, omstreeks 15.00 uur starten een aantal politiemedewerkers van het rechercheteam dat de branden onderzoekt in Almelo met flyeren in de omgeving van de Schoolstraat-Nieuwstraat. In deze flyer wordt extra aandacht gevraagd voor het filmpje op intranet. Tevens staat op de flyer een aantal contactpunten, waaronder een e-mailadres van het rechercheteam met de naam Tamala.

Vanaf maart 2010 wordt Almelo geteisterd door branden. De politie onderzoekt 38 branden van auto’s, schuttingen, coniferen en afvalbakken. Van de laatste autobrand op 3 september 2010 heeft de politie beelden. Op de beelden zijn twee personen te zien die weglopen nadat een auto in de brand is gestoken. De politie hoopt dat er getuigen zijn die deze personen (her)kennen aan de wijze van weglopen of hun houding.

< Kijk hier naar de foto's uit die nacht van Patrick Weegink.

Archief
Terug naar vorige pagina