Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
14-07-2010  

Bezwaren tegen nieuwe bestemming Turfkade N.


Industrieterrein Turfkade Noord ligt ten noorden van de Bleskolksingel. Bij het merkteken vleesverwerker van der Laan en in het midden hoek Plesmanweg/Bleskolksingel Lenferink Auto's
 

ALMELO – Niet alle bedrijven op het industrieterrein Turfkade Noord zijn blij met het voorgestelde nieuwe bestemmingsplan. Vooral vleesverwerker Van der Laan – onderdeel van Zwanenberg Food Group met hoofdzetel in Almelo - heeft grote bezwaren tegen het voorstel omdat het zich ziet gedwarsboomd door de maximale bebouwingsgrens van 75 procent die het voorstel inhoud.
Van der Laan heeft mogelijk uitbreidingsplannen aan de Sluisweg maar kan die niet verwezenlijken als het bestemmingsplan wordt gewijzigd. Het bedrijf is ook tegen de maximale hoogte die wordt aangegeven en heeft daarom Kienhuis Advocaten ingehuurd om het nieuwe bestemmingsplan van tafel te krijgen.
Het zelfde bezwaar heeft ook autohandelaar B. Lenferink met vestigingen aan de Plesmanweg en Anthony Fokkerweg waar het voornamelijk bedrijfsauto’s verhandeld.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina