Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
28-04-2010  

S.B.O. “De Rank” actief voor Sri Lanka

 

ALMELO - De kinderen van S.B.O. school “De Rank” te Almelo geven, via de stichting “Regio Almelo – Sri Lanka” (R.A.S.) al vele jaren geldelijke steun aan Thilina Maduwantha, één van de kinderen is opgenomen in het jongenstehuis “Lawrence Hyde Boy’s Home” in Kandy in Sri Lanka.
Dank zij hun bijdrage kan Thilina elke dag gevoed en gekleed naar school. Juf Iny, bestuurslid van R.A.S. en haar man meester Sieb, vertrekken a.s. vrijdag naar Sri – Lanka en zullen daar o.a. het jongenstehuis bezoeken. Daar kunnen ze niet met lege handen aankomen en daarom hebben de kinderen van “De Rank” pennen verkocht.
Op de morgen van 26 april werd het resultaat van hun actie bekend gemaakt en een cheque overhandigd aan de voorzitster en de secretaris van stichting R.A.S. Dat de kinderen met veel enthousiasme te werk waren gegaan bleek uit het verbluffende resultaat. Hun actie had een totaal bedrag opgeleverd van maar liefst € 1.606.15. Het RAS bestuur was verrast en blij met dit fantastische bedrag.
Als dank voor hun inzet kregen alle kinderen een pen en mochten ze een cadeautje in ontvangst nemen dat de directeur van de school, juf Gerdien, deze week teruggekeerd uit Amerika, voor hen had meegenomen uit Chicago.

Archief
Terug naar vorige pagina