Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
27-04-2010  

Zwemmen voor Zorg levert € 17.500 op

 

ALMELO – Het onlangs door de Lionsclub Almelo georganiseerde zwemfestijn voor de Zorg heeft maar liefst € 17.500 opgebracht. Voorzitter Eric Hütte van de organiserende stuurgroep van de Lions overhandigde in het Theaterhotel de cheque aan voorzitter Bert Veleers van de stichting Terminale Thuiszorg Almelo e.o.
Ook werden er prijzen uitgedeeld aan deelnemende teams. Bij de snelle sponsorteams wist het team van Salix Het Ravijn maar liefst 239 baantjes te zwemmen en werden daarmee eerste, toch goed voor een dinerbon bij Dock 19. Het team van De Veene werd tweede en mag gaan eten bij Tapasrestaurant Solera en de bouwers van Löwik Bouw & Beton BV kunnen toch nog voor 150 euro langs Mc Donald.
Bij de langzamere teams ging de overwinning naar het team van de Leeszaal die bij restaurant International mogen dineren. Vier Groningse studenten die voor het team van De Klub uitkwamen mogen naar de bioscoop en het team van Het Muurtje werd eervol derde.
Erik Hütte sprak bijzondere waardering uit voor Henk Bolk van het gelijknamige transportbedrijf omdat op hem nooit een vergeefs beroep wordt gedaan. Als dank werd hem een ingebracht kunstwerk overhandigd.

Fotoreportage (38 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina