Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
09-04-2010  

Samenwerking Bibliotheek en Alberts kunstuitleen

 

De bibliotheek heeft een mooie collectie kunstboeken en elke maand een kunstenaar van de maand. Onze betrokkenheid met de kunst was er altijd al, nu kunnen we het onze leden nog aanbieden ook verteld Lamberts.

Volgens Lamberts een bijzondere samenwerking. “het is altijd goed om als culturele instelling samen te werken, ik hoop dat dit een begin is van iets moois”. Het idee is geboren nadat we aan het brainstormen waren over Almelo meer op de culturele kaart te zetten en al snel kwamen we tot de conclusie dat iedereen hetzelfde probeert maar dat het samen vast beter gaat, aldus Vrielink. Wie weet gaan we met meerdere instellingen dit leuke initiatief voortzetten.

Gratis kunst!
Mensen die kunst huren en lid zijn (of worden) van de bibliotheek kunnen een bon invullen en maken daarmee ook nog eens kans op een jaar lang huurvergoeding van het schilderij wat men heeft gehuurd. Deze bon kan men krijgen bij beide instellingen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de opening van Nederland leest op 22 oktober in de bibliotheek.

Voor nadere informatie
Bibliotheek Almelo
Tel. 0546 – 822005
Ellen Lamberts
 

Archief
Terug naar vorige pagina