Actueel uit Stad & Ambt


ERMASport hoofdsponsor Volleyball Classic Almelo


De Stichting Top Volleybal Toernooi Almelo is ambitieus, zocht derhalve een hoofdsponsor die deze ambities wenste te ondersteunen en heeft die gevonden in ERMASport. Met de financiële impuls van hoofdsponsor ERMASport hoopt men de Volleyball Classic in Almelo naar een nog hoger niveau te tillen. 'Met het aantrekken van ERMASport als hoofdsponsor hebben we daarvoor het financiële draagvlak gecreëerd' aldus toernooidirecteur Siny Pots. 'Bovendien garandeert de financiële ondersteuning van ERMASport een ijzersterk deelnemersveld van de Volleyball Classic gedurende de komende drie jaar.´


De Stichting Top Volleybal Toernooi Almelo heeft een driejarige overeenkomst afgesloten met het bedrijf ERMASport De organisatie is verheugd een hoofdsponsor te hebben gevonden, die zich voor een langere periode aan de Volleyball Classic wil binden. Bovendien ziet men het als een positieve ontwikkeling dat een Almeloos bedrijf het hoofdsponsorschap op zich neemt van dit topvolleybalevenement in de stad.


Tijdens de perspresentatie van de nieuwe hoofdsponsor is ook een overeenkomst getekend met de NeVoBo, die de Volleyball Classic in Almelo aanmerkt als een belangrijk jaarlijks terugkerend internationaal topevenement, met een grote propagandawaarde voor de volleybalsport in Nederland. Voorzitter van de NeVoBo, de heer Hans Nieukerke, was persoonlijk aanwezig om de overeenkomst te tekenen. In deze overeenkomst staat o.a. vermeld dat de NeVoBo haar uiterste best zal doen de komende jaren representatieve en aansprekende nationale teams (Oranje) naar Almelo af te vaardigen, of als deelnemer (mannenteam) of voor het spelen van interlands.


Erwin Schorn,financieel directeur van Erma Sport


Wethouder van Broekhoven was als laatste aan het woord tijdens deze perspresentatie. Hij toonde zich blij dat ERMASport, een jong en dynamisch Almeloos bedrijf, de Volleyball Classic de komende jaren financieel zal ondersteunen. "Als volleyballiefhebber ben ik zelf een vaste bezoeker van de Volleyball Classic " aldus van Broekhoven, "want op dit topniveau zien we de volleybalsport maar één keer per jaar in deze regio. Met de komst van de nieuwe topsporthal moet het mogelijk om gedurende het jaar meer topvolleybalevenementen naar Almelo halen. Het oosten van het land is sowieso volleybal minded. De Gemeente Almelo heeft vanaf 2009 een fantastische indoor accommodatie die aan alle internationale topsport eisen voldoet."


Siny Pots ondertekend namens de organisatie


Na de presentatie van de nieuwe hoofdsponsor ERMASport heeft de heer Henk Pieters, Gemeente Almelo, uitleg gegeven over de toekomstige nieuwe topsporthal, die in 2009 in gebruik zal worden genomen. De IISPA wordt de nieuwe locatie voor de ERMASport Volleyball Classic
Hier is nog het wachten op


Sponsor de komende jaren van de Stichting Topvolleybal Toernooi Almelo

Nieuwsbericht | Fotopagina | Diavoorstelling

Terug naar vorige pagina