Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
25-02-2010  

Asito belangrijker dan Heracles stadion

 

Het plan van IAA Architecten voorziet in een ongeveer 55 meter hoge kantoortoren.
Asito-eigenaresse Monique van Riemsdijk: “we zijn blij dat onze bedrijven door realisatie van dit plan voor Almelo behouden blijven. Het is een prachtig ontwerp geworden, gemaakt door fantastische Twentse architecten, voor één van de grootste ondernemingen uit Twente. Ik ben er echt heel blij mee”.
Uit de gesprekken met Heracles Almelo bleek dat bundeling van de krachten door Heracles Almelo en ADG in het vervolgtraject zal leiden tot procedurele en bouwkundige voordelen. Daarnaast ontstaat door de samenwerking de mogelijkheid om het kantoorpand van ADG en het nieuwe beoogde Heracles stadion qua vormgeving op elkaar af te stemmen.

Heracles voorzitter Jan Smit: “voor de verdere groei van Heracles en de realisatie van onze strategische ambities is een groter stadion een vereiste. We zijn blij dat we in Asito Dienstengroep een sterke partij gevonden hebben waarmee we de verdere ontwikkeling van ons nieuwe stadion ter hand kunnen nemen. De concrete realisatie komt door de samenwerking met Asito een stuk dichterbij”.

Bronnen: IAA Architecten, gemeente Almelo
 

Archief
Terug naar vorige pagina