Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
25-02-2010  

Bouwrijpmaken De Velden in Almelo gestart

 

Een belangrijk onderdeel bij de uitvoering is het omgaan met de waardevolle bestaande bomen. Deze vormen zoveel kwaliteit dat ze worden ingepast in de nieuwe openbare ruimte van dit bedrijfsterrein. Zo worden bij twee boomgroepen een ‘ruigtetuin’ en een ‘stenentuin’ aangelegd met bestaande materialen (zoals gebakken klinkers en betonelementen) uit het Indië terrein. Namens de opdrachtgever coördineert ingenieursbedrijf Witteveen+Bos de complete uitvoering. De werkzaamheden zijn volgens planning voor de zomervakantie afgerond.

De verkoop van dit bedrijven terrein verloopt voorspoedig. Ondanks de recessie is de eerste dertig procent van de kavels op dit terrein is reeds verkocht. Zo wordt er ondermeer een hypermoderne autowasstraat gebouwd door de firma Leus. Verder realiseert de Gemeente Almelo een Talentenfabriek voor muziekkanten. Met meerdere partijen worden momenteel optiegesprekken gevoerd over de aankoop van een kavel. Naast kavels biedt Ter Steege kant-en-klare kantoor- en bedrijfsgebouwen aan, alsmede vijf woon-/werk eenheden.

De makelaars van Kamphuis (Almelo, 0546-869111) en DTZ Zadelhoff (Enschede, 053-4300900) staan klaar om aanvullende informatie te geven of de verkoop- of verhuurvoorwaarden toe te lichten. Meer info is te vinden op www.develdenalmelo.nl  of www.almelo-indie.nl
 

Archief
Terug naar vorige pagina