Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
16-01-2010  

Torny verkoopt proeflokaal ´t Hookhoes


Archieffoto: Winternacht, 't Hookhoes Almelo
 

ALMELO – Proeflokaal ’t Hookhoes aan de Grotestraat 126, is door exploitant Jan Torny verkocht aan Stephan en Gabriël Urucoglu, zo bevestigde Gabriël aan AlmeloNieuws.nl. Urucoglu heeft nog geen vast omschreven plan voor ’t Hookhoes, maar het blijft voorlopig gewoon geopend.
Uitbater Torny moest op zoek naar een nieuwe bedrijfsleider omdat deze per 1 februari vertrekt om een eigen zaak op te zetten in Hengelo. Het wordt dus geen nieuwe bedrijfsleider op ’t Hookhoes, maar verkoop aan zijn voormalige zakenpartner Urucoglu in Waagplein 1 dat in september 2009 haar deuren sloot en naar onlangs bleek voorgoed.
Torny is al enige tijd bezig zich terug te trekken uit de Almelose horeca. Een aantal jaren geleden was hij met wisselend succes financieel betrokken bij zeven horecabedrijven in Almelo, maar dat is inmiddels ingeperkt tot ’t Wetshuys aan de Koornmarkt en restaurant Santa Maria in de Grotestraat Zuid. Torny is ook oprichter en directeur van Thuiszorg Service Nederland (TSN), inmiddels een dochtermaatschappij van het Almelose schoonmaakconcern Asito. Na de overname door Asito, ging TSN op het overnamepad van noodlijdende zorgaanbieders door het gehele land. Inmiddels is TSN de grootste thuiszorgaanbieder van Nederland.

Archief
Terug naar vorige pagina