Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
15-06-2008  

Almelose Ruiterdagen van start

 

ALMELO - De Almelose Ruiterdagen zijn al weer aan haar derde dag toe en tijdens het ponyweekend komen er maar liefst 800 pony's aan de start bij zowel de dressuur als het springen. Ook bij de paarden een topinschrijving van 1486 combinaties met veel bekende namen zoals Ben en Wim Schröder en Gert-Jan Bruggink, maar ook de winnaar van de derby 2007 Tom Brinkman. Daarnaast jonge talenten als Nury Dijks, Sjaak Sleiderink, Bjorn Egberink (Almelo), Hendrik-Jan Schuttert en Europees kampioen Young Riders, Wesley Heijdens uit Zenderen. 

De landelijke finale in de competitie om de Hartog Lucerne Trophy 2008 ging zaterdag naar de jeugdige Loes Reinders uit Warnsveld met haar pony Jonny, die zesde werd in de eerste manche, de tweede manche foutloos bleef en dat ook in de barrage nogmaals deed in de snelste tijd, daarmee voldoende punten vergarend voor de eerste plaats in de eindrangschikking over zeven voorronden in het land.

Tot en met zondag 22 juni is het nog een drukte van belang op het Twents Hippisch Centrum Almelo aan de Bosrand en.... de toegang is gratis.

Fotoreportage (9 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina