Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
07-05-2008  

Almelo House presenteert Nederlandse topartiesten

 
Zoals de Olympische Spelen hun Holland House hebben, zo heeft Almelo tijdens de Almelose kermis voor het eerst dit jaar ‘Het Almelo House’. Op de Koornmarkt verrijst een mega-feesttent waar bijna 1500 personen in kunnen. Van 2 tot en met 7 september treden er elke dag talloze Nederlandse topartiesten op.
Vipavond
Het Almelo House start op dinsdag 2 september met een heuse vipavond met grote Nederlandse artiesten zoals Jeroen van der Boom, Thomas Berge, Jannes en The Pianohouse. Voor deze White Vipparty, georganiseerd door Besteman, zijn entreekaarten te bestellen. De gehele avond is volledig all-inclusive verzorgd.
Artiesten
Het Almelo House is elke dag vanaf de middag geopend. Tot middernacht zijn er optredens van o.a. Wolter Kroes, Monique Smit en Alex afgewisseld met Hollandse feestmuziek aan elkaar gedraaid door huis dj, DJ Coenio. Tevens worden er overdag diverse activiteiten georganiseerd. De toegang is gratis maar vol=vol!
Het beroemde Holland House, bekend van de Olympische Spelen, heeft model gestaan voor de initiatiefnemers van het Almelo House, D&C Entertainment. Zij introduceerde met veel succes voor het eerst dit concept op de Tilburgse kermis.
Mega-feesttent
De tent is 600 m² groot en biedt ruimte aan ongeveer 1500 gasten. Met het oog op de mogelijke hoge nazomerse temperaturen is de tent volledig voorzien van airconditioning. De tent heeft ook een groot vipdek waar bedrijven hun relaties kunnen ontvangen en waar ze de muzikale optredens van dichtbij kunnen volgen.
Kaarten bestellen
Kaarten voor de VIP avond zijn te bestellen bij Besteman Organisatie via het volgende telefoonnummer of mail adres: 0546-454464 of info@besteman.nl

Archief
Terug naar vorige pagina