Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
09-10-2009  

Wegafsluitingen Beeklust

 

Wat gaat er gebeuren?
Behalve het herstel van het asfalt en de trottoirs, worden de wegvakken Rembrandtlaan van de Maardijk tot de Windmolenbroeksweg en van de Windmolenbroeksweg van de Jan Wiegerslaan tot de Johan Jongkindstraat duurzaam veilig ingericht.
Op de kruising Johannes Bosboomstraat – Rembrandtlaan komt een ingangsplateau.
Er komt een voetgangersoversteekplaats in de Rembrandtlaan ter hoogte van de Pniëlkerk en op de kruising Rembrandtlaan – Windmolenbroeksweg.

Opgeheven.
De ventweg Windmolenbroeksweg van de Johan Jongkindstraat tot de Rembrandtlaan die op dit moment alleen te gebruiken is voor fietsers wordt ook opgeheven. Er komt een fietsdoorsteek van de ventweg naar de Windmolenbroeksweg.
 
Tijdelijke gevolgen voor het verkeer
Van maandag12 oktober t/m maandag 2 november is de Rembrandtlaan vanaf de Maardijk tot de George Breitnerstraat volledig afgesloten.
Van maandag 2 november t/m woensdag 18 november is de Rembrandtlaan vanaf de Windmolenbroeksweg tot de George Breitnerstraat volledig afgesloten.
De Windmolenbroeksweg is gedeeltelijk afgesloten van woensdag 18 november tot en met vrijdag 4 december. Verkeer vanaf het centrum richting de Weezebeeksingel blijft gehandhaafd.
 
Zie ook: www.almelo.nl/werkinuitvoering

Archief
Terug naar vorige pagina