Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
08-10-2009  

Almelo Verdiept feestje met Ilse de Lange

 

ALMELO – Vrijdag viert de gemeente Almelo en spoorwegbeheerder ProRail de officiële opening van het spoortracé Almelo Verdiept.  Daar waar vroeger de “dubbele overweg” was, is nu een ongelijkvloerse kruising met het spoor en een verkeersknooppunt waar vele wegen samen komen. Voor een goede verkeersafwikkeling zijn dan ook de nodige stoplichten geplaatst. 
De opening van het ruim 40 miljoen euro kostende project wordt opgeluisterd met een optreden van Ilse de Lange onder de titel ‘Ba(c)k in Almelo’, waarbij Bak staat voor de verdiepte spoorroute door dit deel van Almelo en Back voor het optreden van Almelose Ilse.

Voor gijzelnemer Okci is er geen feestje want die staat vrijdag voor de rechter bij de start van het strafproces. Het college van B&W zei er woensdag tijdens de wekelijkse persconferentie spontaan dit over: 'Ietwat ongelukkig, maar bij toeval komt dat zo uit. Deze opening stond al gepland en toen stond de datum van het proces nog niet vast'.
  
< vrijdag 9 oktober, Opening Almelo Verdiept met Ilse de Lange, aanvang 19.00 uur, entree vrij

Voor enkele dagen moet het verkeer weer wijken en vandaag wordt druk gewerkt in de Schoolstraat om u vrijdag een prachtige avond te bezorgen met onze Almelose Ilse.

Automobilisten kunnen alleen hun voertuig parkeren aan de Rembrandtlaan tegenover de sporthal. Fietsen kunnen worden gestald aan de Schoolstraat bij de ingang van het tijdelijke feestterrein.

Fotoreportage (11 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina