Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
06-10-2009  

Ladies Circle als leerling automonteurs

 

ALMELO – Het is niet de eerste gedachte die bij je opkomt, maar de lady’s van Ladies Circle Oostenwind uit Almelo waren maandagavond te gast bij autobedrijf Zuithof in Bornerbroek om wat meer te leren van de techniek die het huidige vervoermiddel in zich heeft.
Normaal gaan ze gewapend met een mobieltje de weg op om ‘manlief’ of ANWB te kunnen bellen bij autopech, denk je dan. Nee, helemaal fout, nu moesten de gemanicuurde handjes ‘vuil’ worden gemaakt. Op enkele dubbel linkshandige Lady’s na lukte dat, hoewel de ‘master’ monteur er wel wat zorgelijk bij keek.
Zo’n 120 dames waren geïnteresseerd in banden verwisselen, bandspanning nakijken, lamp verwisselen en enkele doken zelfs moedig onder de motorkap om het oliepeil te meten. Natuurlijk was er ook aandacht voor het bloemschikken van La Difference uit Wierden en de mode van La Suite uit Almelo. In ieder geval moest ook de knip worden 'getrokken', want de baten van de avond gingen naar de stichting Intermobiel waar gehandicapte jongeren hun kennis en ervaring kunnen delen.

Onze 'paparazzi' Freek trok de stoute schoenen aan en knipte wat onwennig de plaatjes.

Fotoreportage (18 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina