Actueel uit Stad & Ambt


Nieuwe mijlpaal voor XL Businesspark Twente

Ga naar pagina: 1 | 2
Volgende pagina

Alles was in gereedheid gebracht voor het grote moment


De kurk zit nog op de fles


Wethouders met ambtenaren onderweg


De mensen van de werkvloer wachten op wat komen gaat




Luit Hoogenberg, directeur XL Busnesspark


Nee wethouder Kuiper, zo groot zijn die kikkervisjes niet


Deze eerste paal van het viaduct markeert een nieuwe stap in het proces van de ontwikkeling van XL Businesspark Twente. Carry Abbenhues benadrukt in haar speech dat het bedrijventerrein enorm veel bijdraagt aan een duurzaam en mooi Overijssel. “Met de realisatie van XL Businesspark voor grote ruimtevragers, geconcentreerd bij elkaar op een makkelijk bereikbare plek, verlichten we de druk op het landschap elders. Tegelijkertijd werken we als Provincie met onze partners aan de herstructurering van oudere bedrijventerreinen. Dankzij XL Businesspark Twente en het omvormen van oude terreinen houden we het landschap van Overijssel mooi.”


Wethouder van Broekhoven




Een tent midden in het bouwterrein




Ik weet hoe het moet


Ik hou er niet van om op knoppen te slaan. Ik heb liever touwtjes om aan te trekken




De speech van beiden


Eerst Luit Hoogenberg, directeur van het XL Busnesspark. Grote belangstelling
De vaart zit er goed in bij de ontwikkeling van XL Businesspark Twente. De Raad van State heeft groen licht gegeven voor de ontwikkeling van het bedrijventerrein en de belangstelling onder bedrijven is groot. De onderhandelingen met een aantal van hen is al in een vergevorderd stadium. Op nagenoeg alle kavels van de eerste tranche is een optie uitgegeven. Dit jaar starten de eerste ondernemers met de bouw van hun bedrijf op het park.



Hoogwaardige vestigingsplaats
XL Businesspark Twente ligt ingeklemd tussen de A35 en de A1 ter hoogte van Almelo. Het terrein van 180 hectare is vooral bestemd voor bedrijven in de logistiek, transport, distributie of industrie, die een locatie van meer dan 2 hectare zoeken. XL Businesspark Twente biedt hen een veilige en hoogwaardige vestigingsplaats met uiterst moderne voorzieningen op een uitstekende zichtlocatie. Een actief parkmanagement garandeert bovendien een waardevaste investering en een positieve imagoassociatie.







De ballonnen willen er niet uit


Maar ze moeten zich gewonnen geven, de geest is uit de fles






Volgend jaar moeten de werkzaamheden voltooid zijn.
Ga naar pagina: 1 | 2
Volgende pagina

Nieuwsbericht | Fotopagina | Diavoorstelling

Terug naar vorige pagina