Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
07-09-2009  

Zakelijk Almelo weer van start


Sandra Westerhuis en Gerard Stamsnijder waren de hoofdrolspelers bij Zakelijk Almelo
 

ALMELO - Sandra Westerhuis (dir. Westerhuis Horeca Verhuur) en Gerard Stamsnijder (agrariër te Bornerbroek en dir./eig. Expo Management) waren gisteravond de hoofdgasten tijdens de eerste bijeenkomst van Zakelijk Almelo na de vakantieperiode. De bijeenkomst werd georganiseerd in het Theaterhotel.

Westerhuis Verhuur is al 70 jaar een begrip in de verhuursector. Het bedrijf heeft in Nederland een goede naam opgebouwd als het gaat om het verzorgen en regisseren van lounges en evenementen (tot en met vip-tenten en openluchtfestivals) voor bedrijf en particulier. Voortdurend worden productvernieuwingen geïntroduceerd. Recente voorbeelden – te zien in de vernieuwde demoruimte - zijn de Santorini- en de Elegance-lijn.

Expo Management heeft zich sinds de eerste landbouwbeurs in 1985 gespecialiseerd in de organisatie van met name agrarische vakbeurzen in Nederland en Duitsland. Daarnaast ontwikkelde het bedrijf het concept Business Meeting Twente, een naar eigen zeggen succesvol zakenevenement. Ook organiseerde het diverse consumentenbeurzen en verzorgt het de bouw en inrichting van stands. Expo Management is mede-eigenaar en exploitant van de TT Hall Assen, die plaats biedt aan beurzen, evenementen en concerten. Stamsnijder die lang vocht tegen de vestiging van het RBTbij Bornerbroek (nu Business Park XL geheten),  had ook nog een suggestie voor de gemeente; "Bouw een evenementenhal, de ligging en ontsluiting is goed!"  

De gespreksleider van Zakelijk Almelo was Martin Steenbeeke (RTV Oost).

Fotoreportage (28 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina