Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
30-03-2009  

Almelo onderzoekt leefbaarheid, veiligheid, wonen

 

ALMELO - Wellicht wordt u de komende weken voor één of meerdere gemeentelijke enquêtes gevraagd. Eind maart en begin april voert de Gemeente Almelo twee verschillende onderzoeken uit onder haar inwoners. Eind maart startte een telefonisch onderzoek naar de leefbaarheid & veiligheid. Hiervoor ontvingen 2000 inwoners vorige week een aankondiging. Daarnaast krijgen 1000 Almeloërs in april een brief met een vragenlijst over de tevredenheid over het wonen in Almelo en gemeentelijke voorzieningen. Deze vragenlijst kan tot en met 24 april worden geretourneerd of via het internet worden ingevuld.

Het schriftelijk of online invullen van de vragenlijst is alleen mogelijk als u hiervoor een uitnodigingsbrief heeft ontvangen. De geselecteerde Almeloërs zijn willekeurig getrokken uit het gemeentelijke inwonersbestand van Almelo. In beide onderzoeken worden de antwoorden vertrouwelijk verwerkt.

Onderzoek vergunningverlening KPMG
In de maand april wordt ook het onderzoek naar de tevredenheid over de vergunningverlening en –handhaving uitgevoerd. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door KPMG onder een willekeurig aantal personen dat in de periode 2005-2008 een vergunning heeft aangevraagd.
 

Archief
Terug naar vorige pagina