Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
15-02-2009  

Vier keer glaasje op bij controle

 

ALMELO - Een 36-jarige man uit Almelo heeft zijn rijbewijs moeten inleveren. De man bestuurde een auto onder invloed van alcohol. 
Surveillerende agenten zagen zaterdag 14 februari rond 04.00 uur een auto rijden op de Marktstraat in Almelo. De agenten hebben bij de 36-jarige automobilist een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat de man teveel gedronken hij. Hierop is hij voor verder onderzoek meenomen naar het politiebureau. Daar heeft de man een ademanalyse gedaan. Hij had een promillage van 1,3. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Tijdens een alcoholcontrole op de Van Rechteren Limpburgsingel in Almelo werd rond 03.30 uur een 22-jarige man uit Almelo gecontroleerd. Hij kwam al slingerend aanrijden over het fietspad. Daarop lieten agenten hem blazen. Hij blies ‘Fail’, waarop de man is meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Daaruit bleek dat hij een promillage van 1,3 had. De 22-jarige Almeloër is een beginnend bestuurd. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Op de Boddenstraat in Almelo zagen agenten rond 02.30 uur een automobilist bijna een vluchtheuvel oprijden. Dat was aanleiding de 26-jarige bestuurder te controleren. Het bleek dat de man teveel alcohol gedronken had. Zijn promillage was 1,72. De man heeft zijn rijbewijs moeten inleveren.

Een 22-jarige beginnend bestuurder uit Almelo is bij een controle op de Sluitersveldsingel in Almelo ook tegen de lamp gelopen. De man kwam half over de busbaan, half over de rijbaan aanrijden. Uit de ademanalyse bleek dat hij een promillage van 1,1 had. Ook van deze man is het rijbewijs ingevorderd.

Archief
Terug naar vorige pagina