Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
06-02-2009  

Twee voetbalclubs op De Riet wel goed?


DVO B1 - Op de foto staande van links naar rechts;
Sponsor Hessel Voorn, sponsor Theo Hospers, Martijn Huiskes. Howik Tasirmaz, Iwan Asik, Pim Egberink, Masis Hadarian, Alan Asik, sponsoren Bert Nijmeijer en Erik Ruiter.
Onderste rij van links naar rechts;
Trainer Peter van Meerten, Hayas Awanesian, Tom Molema, Sevan Serup, Rico Klomp, Paul Hadarian, Rutger Doornekamp en elftalleider Bas Telgenhof.
Niet op de foto de spelers; Matheu Cakmak, Artur Gamojan en Ali Fida.
 

DVO’71 ZET MET JEUGDAFDELING GOEDE STAP IN DE TOEKOMST. (persbericht DVO)

Sinds mei 2008 beschikt de Almelose voetbalvereniging DVO’71 weer over een jeugdafdeling die in september als B elftal is gestart in de competitie van de KNVB.
Het B 1 elftal, dat met sprongen vooruit is gegaan, heeft de eerste helft van de halve competitie er inmiddels opzitten en heeft het zo verdienstelijk gedaan dat een aantal sponsoren bereid zijn gevonden de verdere opbouw te ondersteunen. Stratenmakerbedrijf Voorn en Leushuis en het gelijknamige bedrijf van Bert Nijmeijer en Erik Ruiter namen de kleding en de tassen voor het elftal voor hun rekening.
Diamant boorbedrijf van oud eerste elftalspeler Willem Astelijner en het systeem plafond bedrijf van oud-voorzitter Theo Hospers ondersteunen middels een financiële bijdrage dit initiatief van DVO’71.

Het elftal is een gemêleerd gezelschap bestaande uit Turkse-, Armeense- en Nederlandse spelers die het uitstekend met elkaar kunnen vinden. Een derde plaats in de eerste halve competitie wil men vervolgen met een nog betere prestatie in de tweede helft. In deze tweede competitiehelft moet er gepresteerd worden en is er geen plaats meer voor “spielerei”
Onder leiding van de gedreven trainer Peter van Meerten werkt de groep zich toe naar de opvolging in de toekomst van de huidige selectie van de club. Er is een goede klik tussen dit B 1 elftal en de huidige selectie van DVO’71 die elkaar veelvuldig aanmoedigen bij wedstrijden.
Komend seizoen gaat de club ook van start met elftallen in de E en F groep zodat DVO’71 met een aantal elftallen de verhuizing naar de Riet kan gaan maken.

Archief
Terug naar vorige pagina