Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
27-01-2009  

Mr. Frank Visser & Onder de Loep in Almelo

 

ALMELO - In de komende dagen komt Almelo twee keer aan bod in een regionale en nationale TV-uitzending. Allereerst komt de kunstroof aan de Jura aan bod in het programma 'Onder de Loep' van RTV Oost op donderdag 29 januari en zaterdag 31 januari komt de 'Rijdende Rechter' mr. Frank Visser naar het Theaterhotel voor opnames voor zijn nieuwe programma 'Recht in de Regio'.

Onder de Loep
Betreffende de kunstroof gaat het over de 6 gestolen kunstwerken met een geschatte waarde van 1 miljoen euro van verzamelaar Ling uit zijn huis aan de Jura. De 1e uitzending op RTV Oost begint s'middags om 16.38 uur en herhalingen beginnen om 17.38 - 19.38 en 22.31 uur. Het programma wordt gemaakt i.s.m. de politiekorpsen Twente en IJsselland en het Openbaar Ministerie. Klik hier voor alle onderwerpen.

Recht in de Regio
In het nieuwe NCRV-programma 'Recht in de Regio' gaat mr. Frank Visser en zijn assistenten raad geven aan mensen in de regio die met juridische kwesties in hun maag zitten. Meer informatie vindt u via de website www.rechtinderegio.ncrv.nl  en uw problemen kunt u ook per email aanmelden via rechtinderegio@palmplus.nl  Telefonisch kunt u ook contact opnemen via 035-6773796

Archief
Terug naar vorige pagina