Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
21-12-2008  

Drukbezochte avond stichting Paranorm


Foto's met dan aan www.xandromedia.nl
 

Thuis heeft u een kaars al even laten branden zodat uw energie hier aan zit. Enkele minuten zijn hiervoor al voldoende dit werkt als een de inductor voor mij. Bij binnenkomst van de zaal krijgt u 2 bonnetjes, 1 legt u bij de kaars op tafel, wel de kaars even aansteken met de kaars die al brand op tafel. En het andere bonnetje houdt u zelf. Dat is omdat ik dan eerst goed en zuiver moet invoelen om dit mede te delen aan de bezoeker in de zaal en pas op het laatste moment vraag bij wie het entree nummer correspondeert. Dan wordt je vaak gevraagd of je er iets mee kan en of je nog een vraag hebt. Eventueel krijg je nog een ondersteunende uitleg op je boodschap en of een antwoord op je vraag. Dan gaan we weer op naar de volgende. Deze avonden beginnen om 20.00 uur en eindigen om 22.45 tussen door volgt er nog een kleine pauze. Net voor de pauze heb ik 3 entree nummers uitgeselecteerd en mede gedeeld dat deze in de pauze een kleuren pallet mogen maken die ik dan na de pauze ga lezen. Dat houdt in dat men een a4 papier heeft en 6 kleuren verf. Deze mag je dan geheel naar eigen idee aanbrengen in lijnen of druppels ook de keuze in de kleuren zijn vrij. Of je er nu 1 of allemaal gebruikt het is jou tekening. Als je dat hebt gedaan wordt hij in de lengt 1 maal dubbelgevouwen en weer open gelegd, dit geeft vaak zeer mooie creaties. Ook hier wordt jou entree bonnetje weer bij gelegd zodat ik niet weet wie ze heeft gemaakt.
Als ik de tekeningen lees zit er bijna altijd een stukje verleden, heden en toekomst in. Daarna volgen de kaarsen weer tot het tijd is om af te sluiten. Een ieder wordt hartelijk bedankt voor zijn of haar komst en gaan naar huis met een hele fijne energie. Bij het verlaten van de zaal wens ik een ieder nogmaals persoonlijk hele fijne en liefdevolle dagen toe. En overhandig ik ze onze kerst groet met daarin een boodschap voor 2009 die ik vaak een week voor de openbare avond door krijg.
Onze openbare avonden worden 1 maal per maand gehouden. Elke maand is iemand anders te gast om deze avond te verzorgen. Wij hopen dan ook je te mogen verwelkomen in het wijkcentrum: De ”Schelf ” Binnenhof 53 te Almelo. Meer agenda informatie, kijk dan even op www.paranorm.nl (agenda) Entree: € 7,50 en donateurs € 5,00 (prijzen 2009) Aanvang 20.00 uur. Om 20.05 gaat de deur dicht. Om 21.15 zal er een kleine pauze tot 21.30 zijn. Voor € 15,00 p.j. bent u al Donateur voor het jaar 2009 van Stichting Paranorm. Donateurs hebben wij als Stichting Paranorm hard nodig, om de openbare avonden te kunnen continueren. De volgende voordelen zijn 2,50 euro korting op uw entree bewijs en 2 verzorgde donateurs avonden.
Vriendelijke groet, Stichting Paranorm

Fotoreportage (10 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina