Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
17-12-2008  

Gemeenteadvertentie naar Ruiten Drie? update

 

Dit jaar zijn de beoordelingscriteria door de gemeente bijgesteld, maar op basis van wat is onduidelijk. De criteria die nu golden waren de prijs 70%, de bezorgingsdichtheid 15%, de sociale betrokkenheid, 10% en de kwaliteit van het weekblad voor 5%.
Aan de sociale betrokkenheid kan het niet gelegen hebben, nog nooit stond er zoveel in het Almelo's Weekblad over de Almelose bestuurlijke ontwikkelingen als in 2008. Ook de bezorgingsdichtheid is veruit het beste. Het papier is hetzelfde als Ruiten Drie, het komt namelijk uit dezelfde drukkerij te Enschede. Typisch Almelo wordt in België gedrukt en dat is minder voor de werkgelegenheid in Nederland.

Lees meer in TC Tubantia en lees ook de commentaren uit de bevolking. Klachten kunnen vanaf nu ook worden gemaild aan de Almelose gemeenteraad via email: raadsgriffie@almelo.nl 

Ontvangen reacties:

da's een prettige ontwikkeling;
ik woon nu 8 jaar in Het Windmolenbroek en heb nog nooit de Ruiten Drie in m'n bus gehad !
(en ik heb geen NEE NEE sticker op m'n gietijzeren buitenbrievenbus)

Erik-Jan Noltus

Het Kollenveld krijgt ook geen Ruiten Drie, dus ik snap echt niet dat daar het gemeente nieuws naar toe gaat, het is op zijn plaats in het Almelo's weekblad, die komt overal.
vr. gr. Monique

Is dit wel een goed idee? Woon nl. al 8 jaar in de binnenstad (oude rechtbank) maar daar wordt geen Ruiten-drie bezorgd. Ik heb daar al eens over gebeld, maar kreeg toen te horen dat er geen bezorgers genoeg waren. Ook b.v. de Almelo-gids en de Wielerrondekrant worden hier NIET bezorgd.
H. Stulen

Gisteravond trof ik zowaar weer eens de Ruiten Drie aan in mijn brievenbus. Bijgevoegd een kaartje van de Interlanden Spreigroep met de beste wensen voor 2009. - V. Gerrits

 

Archief
Terug naar vorige pagina