Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
03-12-2008  

Gemeente snoeit houtwallen Windmolenbroek

 

Informatiemiddag onderhoud houtwallen en singels Windmolenbroek

Op donderdagmiddag 11 december organiseert de Gemeente Almelo in Wijkcentrum Möll’nwiek een informatiemiddag over snoeiwerkzaamheden in de wijk Windmolenbroek. Van 17.00 tot 18.30 uur kunt u binnen lopen voor informatie over de werkzaamheden. Naar verwachting wordt eind januari gestart met het snoeien van een deel van de houtwallen en singels.

Inwoners die in het genoemde gebied wonen, ontvingen een brief met nadere informatie over de werkzaamheden. Het betreft uitsluitend het snoeien van de houtwallen en singels langs de Nandoe gelegen achter de woningen de Nachtuil 2 t/m 18a en de Nachtpauw 2a t/m 8, de houtwal/singel aan de Glansspreeuw gelegen tussen de Vogelweide nrs.36 t/m 46 en de Griffioen, de houtwal/singel gelegen aan de Albatros achter de woningen de Alk 9 t/m 31 .

Wijkcentrum de Möll’nwiek is te bezoeken aan de Leemhorst 9. Voor vragen over de planning en uitvoering van het snoeiwerk kunt u contact opnemen met de Stadsdeelbeheerder de heer Pleijhuis (0546) 82 95 83 van Groen Uitvoering.

Archief
Terug naar vorige pagina