Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
24-11-2008  

Stork: Knip en Sjoers moeten hun biezen pakken

 

ALMELO - "Als het kerels zijn dan trekken ze nu hun conclusies en pakken ze hun biezen." Gijs Stork, raadslid voor het Almelo’s Liberaal Alternatief (ALA) is onthutst over het beeld dat Zembla zondagavond heeft geschetst van het optreden van burgemeester Knip en wethouder Sjoers. Lees verder in TC Tubantia.

Hedenmiddag zijn de fractievoorzitters om 14.30 uur in het stadhuis ontboden voor een crisisberaad n.a.v. de ZEMBLA-uitzending. Over dat overleg is nog niets bekend. Vrijdag was er ook al een speciaal college-overleg en er werd zelfs besloten dat wethouder Mieke Kuik-Verweg niet naar Denizli zou afreizen zoals gepland.

Vanmiddag 'lekte' wel uit dat het hoofd voorlichting van de gemeente Almelo al vorige week donderdag contact op nam met RTV Oost. In dat contact meldde de voorlichtster aan RTV Oost dat zij burgemeester Knip 'in de aanbieding' had om te reageren op de TV- uitzending van ZEMBLA. Niet dat men toen al wist waar de uitzending over zou gaan, maar volgens haar kon burgemeester Knip alles ontrafelen. Waarom Knip dan niet ZEMBLA te woord wilde staan kan dan ook een raadsel genoemd worden. Overigens had de afdeling voorlichting het college van B&W wel degelijk geadviseerd aan de uitzending mee te werken. Vanavond dus burgemeester Knip op TV Oost maar niet met de door de wol geverfde journalist Jan Medendorp zoals u wellicht gedacht had, nee dan zou Knip niet komen!   

AANVULLEND BERICHT

Het Almelose college van B & W heeft inmiddels een persbericht 'de wereld' ingestuurt dat u kunt lezen op deze site onder het kopje Politiek Almelo. 

Archief
Terug naar vorige pagina