Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
29-08-2019  

Lijk gevonden in de Weezebeek (update)

 

ALMELO - Aan de Jan Sluyterslaan in Almelo is vanmiddag een stoffelijk overschot aangetroffen in de Weezebeek nabij het kantoor van Waterschap Vechtstromen.  De forensische opsporing van de politie doet onderzoek naar de identiteit en doodsoorzaak van de persoon. Het forensisch team heeft tevens een drone-team ingezet voor het maken van luchtopnames van de directe omgeving. De politie doet vooralsnog geen mededeling of de overleden persoon een man of vrouw is.

Update:
De dood gevonden man in de Weezebeek, bleek een 47-jarige Pool te zijn. Omtrent de doodsoorzaak bestaat verder nog twijfel.
Later bleek dat de man veel op straat leefde en dat hulpdiensten en politie voordien nog onderzoek deden of de man hulpbehoevend was vanwege psychotisch gedrag. Dat gebeurde bij het winkelcentrum aan het Vincent van Goghplein, vlakbij de latere vindplaats. Toen werd geconstateerd dat de man weliswaar een onverzorgd uiterlijk had, maar deze normaal antwoordde op vragen. Daarbij werd een tolk ingeschakeld. (lees meer in Tc Tubantia)

Fotoreportage: Alwin Winkel   

Fotoreportage (6 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina