Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
21-05-2019  

Politie geheimzinnig over geweldsincident

 

ALMELO – Dinsdag startte de politie een forensisch onderzoek in een woning aan de Pijlkruidstraat in Almelo. De woning werd aan het zicht onttrokken door een groot scherm waarachter ook de porta cabin van het forensisch team werd verplaatst. Omtrent de reden laat de politie nog niets los, maar via buurtbewoners werd wel bekend dat maandagavond voorafgaand aan de start van het onderzoek, een verdachte werd afgevoerd naar aanleiding van een geweldsincident dat volgens de politiewoordvoerder plaatsgevonden zou hebben tussen zondagavond en maandagavond. Volgens omwonenden zou het bij de aanhouding gaan om de bewoner van het huis dat nu onderzocht wordt op sporen. Daarbij werd een arrestatieteam ingezet.
Ook werden omwonenden ondervraagt naar mogelijke waarnemingen als getuige rondom het huis dat het middelpunt is van het onderzoek. Over de aard en inhoud van het onderzoek wil de politie geen mededelingen doen, waardoor het gissen blijft wat er precies heeft plaatsgevonden. Wel de mededeling dat er geen dodelijk slachtoffer gevallen is en daarmee is volgens de politie genoeg gezegd.

Wel doet de politie een oproep aan diegenen die mogelijk zondag/maandag iets ongewoons gezien hebben bij de woning aan de Pijlkruidstraat. Zij worden dringnd verzocht met spoed contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met M op 0800-7000.

Fotoreportage: Alwin Winkel Fotografie
 

Fotoreportage (5 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina