Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
22-05-2019  

Nieuwe Infowijzer voor Almelose senioren

 

ALMELO – Avedan, het vroegere Scoop Welzijn, heeft een nieuwe Infowijzer voor senioren in Almelo uitgebracht. Hierin vindt u een tachtigtal onderwerpen, verdeeld over twaalf hoofdstukken. Informatie over gezondheid, wonen, voeding, verzorging, vervoer, geld, contact en beweging. Tevens vindt u allerlei organisaties en instellingen die u verder kunnen helpen als u een probleem, vraag of goed idee hebt.
De Infowijzer voor senioren is ook waardevol voor familieleden, kennissen en voor professionals en vrijwilligers die voor en met senioren werken. De informatie in de Infowijzer is aan verandering onderhevig. Het boekje wordt daarom eens in de twee jaar opnieuw uitgebracht. De digitale versie van de Infowijzer, die op de website van Avedan te vinden is, wordt regelmatig vernieuwd.

(vanwege de nieuwe privacywetgeving mag Avedan deze infowijzer niet meer automatisch toesturen, wel kunt u de gedrukte versie afhalen bij het kantoor van Avedan aan de Plesmanweg 9L in Almelo of verzoeken om toezending via email infowijzer@avedan.nl met opgave naam en adres.)

Archief
Terug naar vorige pagina